Najważniejsza jest dla nas jakość naszych produktów!

Certyfikat ekologiczny

Ze względu na rosnącą popularność produktów ekologicznych, zdecydowaliśmy się certyfikować produkcję tych soków w naszym zakładzie.

BRC

Do produkcji soków, wykorzystujemy jedynie owoce bardzo dobrej jakości. Surowiec dostarczany do tłoczni, podlega szczegółowej kontroli.
W celu utrzymania wysokiej jakości produktów, kontrolujemy poszczególne etapy procesu wytwórczego.

HACCP

Finalne produkty poddawane są badaniom laboratoryjnym. Linie technologiczne, które wykorzystujemy posiadają niezbędne atesty dopuszczające je do produkcji spożywczej.

Certyfikat BRC oraz wdrożony system HACCP potwierdzają spełnienie najwyższych standardów produkcji

Produkcję w naszym zakładzie prowadzi dyplomowany technolog żywności.

Aby sprostać oczekiwaniom Klientów i ich rosnącym wymaganiom wobec produktów spożywczych nieustająco rozwijamy się i zdobywamy nowe kompetencje.

Wysoką jakość naszych produktów docenili liczni klienci indywidualni, autorytety kulinarne, 5-gwiazdkowe hotele oraz firmy zajmujące się ogólnokrajową dystrybucją.